Våra tjänster

När du är i behov av en professionell rörmokare på höglandet är det till oss på Ekenäs Rör AB du ska vända dig! Vi är specialister på VVS och utför högkvalitativa rörarbeten åt både privatpersoner och företag kring Eksjö och Vetlanda. Med vår breda kompetens har vi möjlighet att åta oss allt från enklare servicejobb till entreprenader – inget uppdrag är för litet för oss! Vi har många års erfarenhet i branschen, vilket är en trygghet för dig som kund. Vi vet vad vi sysslar med!

Vi installerar din värmepump

Hos oss på Ekenäs Rör AB får du hjälp med allt som har med VVS att göra. Vi hjälper dig att hitta rätt värmepump för ditt hem och installerar värmepumpar i Vetlanda, Eksjö, Nässjö och Sävsjö med omnejd.

Funderar du på att skaffa solfångare på din fastighet? Då kan vi stå till tjänst med installation! Du som har egen brunn kan få hjälp att göra en vattenanalys för att försäkra dig om att vattnet är rent och inte innehåller föroreningar som kan orsaka skador.

Du hittar oss i Ekenässjön mellan Eksjö och Vetlanda och du kan självklart använda ROT-avdrag för våra tjänster. För oss är kvalitet och kundnöjdhet a och o, därför jobbar vi med noggrant utvalda leverantörer och med en hög nivå av service. Välkommen att ta kontakt med oss och berätta vad vi kan göra för dig!